29.11.13

Och de två sista monsterberättelserna

Vi har skrivit monsterberättelser i klassen. Vi startade redan den 26:e augusti. Nu är vi klara. Inspirationen tackar vi Josef Sahlin för. Följ länken så kan ni läsa mer om hur han har byggt upp detta skrivprojekt som vi har följt och nu slutfört: Josef Sahlin romanprojekt

Varje dag denna vecka publiceras två till tre romaner tills alla klassens berättelser finns publicerade här. Följande två... Varsågoda!


12. Monstret

En dag i skolan hör Casper ett hemskt ljud från pannrummet. Vad är det för något? Caspers bästa vän Kevin vill undersöka det. Men då börjar Robin, Caspers värsta fiende reta honom för att tro på monster. Fast han själv blev räddast för ljudet. Och plötsligt finns det en konstig affisch på anslagstavlan. Och vad är det som hälsovårdaren Stina döljer? Tillsammans bestämmer sig ändå Casper och Kevin att lösa mysteriet och avslöja hemligheten med monstret. Läs berättelsen!


13. Monstret

Kurt och Kalle är tillbaka från sommarlovet. De hör ljud från golvet i klassrummet. De går in i pannrummet och hittar ett monster. Vad har hänt med den mystiska eleven Ursula Koskinen. Vad är Hotet- Hermans hemlighet.© Läs berättelsen här!