28.11.13

Monsterberättelser 10 och 11

Vi har skrivit monsterberättelser i klassen. Vi startade redan den 26:e augusti. Nu är vi klara. Inspirationen tackar vi Josef Sahlin för. Följ länken så kan ni läsa mer om hur han har byggt upp detta skrivprojekt som vi har följt och nu slutfört: Josef Sahlin romanprojekt

Varje dag denna vecka publiceras två till tre romaner tills alla klassens berättelser finns publicerade här. Följande två... Varsågoda!


10. Monstret

En dag när Alina är i skolan så hörs det konstiga ljud. Alina blir jätteorolig. Hon ryser till. Ljudet kom från trappan! Alina går ner till källaren och hämtar sin mattebok. När hon hittat matteboken så skall hon gå upp igen. Hon tar fem steg upp för trappan. Hon kan inte gå mera. Något drar henne bort från trappan! Hon vänder sig om och skriker... Läs hela berättelsen här!


11. Monstret

Kalle och Peter är bästa vänner. De hör konstiga ljud och konstiga och hemska saker börjar hända. De försöker ta reda på vad det är. Snart får de reda på att det bor någon i pannrummet. Det finns också någon som är dum med dem. De har också en lärare som är sträng.© Läs berättelsen här!